Alles voor uw smidse

123smeden

Het is geen geheim dat SEO een krachtig instrument kan zijn voor bedrijven. Maar hoe krachtig? In deze case study kijken we naar de resultaten van een SEO campagne die we hebben uitgevoerd voor de smeden webshop 123smeden.nl. Dankzij onze inspanningen steeg hun omzet met 178% en zijn ze ondertussen marktleider in Nederland.

Projectspecificaties

“ We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden. ”

123smeden-lgoo

123smeden

CEO, J. Daniëls

doodle-1

Stap 1

De uitdaging

Toen we met 123smeden.nl begonnen met een samenwerking, hadden ze moeite om hun website op relevante zoekwoorden te laten scoren. Als gevolg daarvan kregen ze zeer weinig organisch verkeer en hun verkoop leed daaronder. 

Ze wisten dat ze iets moesten doen om hun bedrijf te veranderen, dus besloten ze te investeren in een SEO-campagne bij Comparrot.

Stap 2

Onze aanpak

We begonnen met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek om de beste trefwoorden voor hun campagne te identificeren. Zodra we een solide lijst met zoekwoorden hadden, gingen we aan de slag met het optimaliseren van hun website. 

Dit omvatte het veranderen van zowel on-page als off-page factoren, zoals hun website tekst, titels en Meta beschrijvingen, alt tags, backlinks, enz. Grootste uitdaging waren de technische development vraagstukken in de CMS Shopify.

Desalniettemin hebben we een uitmuntende strategie ontwikkeld om de vindbaarheid snel te verhogen zodat 123smeden.nl haar weg naar marktleider in kon slaan, niet alleen in Nederland, ook de Franse & Duitse versie hebben we onder handen genomen.

doodle-1

Stap 3

Resultaten

Na slechts 3 maanden van samenwerking, hebben we ze geholpen met een 178% stijging van de omzet! Dankzij alle inspanningen zijn ze ondertussen online marktleider in Nederland als het gaat om de verkoop van smidsbenodigdheden.

Zoals deze case study laat zien, kan investeren in een SEO-campagne een geweldige manier zijn om uw bedrijf een broodnodige boost te geven. Als u hulp zoekt bij uw eigen SEO-campagne, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag om soortgelijke resultaten voor uw bedrijf te bereiken.

Klaar om te groeien?

Boost uw websiteverkeer vandaag!

Online kennismaken
met Comparrot?