Wie zijn potentieel in beeld wil krijgen, heeft beeld nodig

Me.-Scan

Als talentscanbedrijf is Me-scan.nl mede afhankelijk van online zichtbaarheid om nieuwe klanten te bereiken. Toen ze contact met ons opnamen, scoorde hun website niet hoog in de zoekresultaten en kregen ze niet het organische verkeer dat ze nodig hadden om hun bedrijf te laten groeien.

We voerden een SEO-campagne op maat van hun behoeften, en de resultaten waren indrukwekkend. Hier is een case study over hoe we Me-scan.nl hebben geholpen hun online zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten te bereiken.

Projectspecificaties

“ Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude! ”

me-scan-logo

Me.-Scan

doodle-1

Stap 1

Onderzoek

De eerste stap in onze SEO-campagne was zoekwoordenonderzoek en strategie bepaling. We gebruikten verschillende tools om high-traffic zoekwoorden te identificeren die relevant waren voor de activiteiten van Me-scan.nl.

Optimalisatie

On en off-page optimalisatie is het proces van ervoor zorgen dat alle elementen op uw website goed zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat zaken als titels, metatags, header tags, goede content en afbeeldingen.

We zorgden ervoor dat alle content op de website van Me-scan.nl goed geoptimaliseerd was voor de zoekwoorden die we in ons onderzoek hadden geïdentificeerd.

Stap 2

Linkbuilding

Backlinks zijn een van de belangrijkste ranking factoren voor zoekmachines, dus dit was een cruciaal onderdeel van onze SEO-campagne voor Me-scan.nl. We gebruikten verschillende linkbuildingstrategieën om de juiste resultaten te realiseren.

doodle-1

Stap 3

Resultaten

Na het implementeren van onze SEO-strategie zagen we binnen een paar maanden een aanzienlijke toename in organisch verkeer naar de website van Me-scan. De rankings verbeterden ook dramatisch, met hoog volume zoekwoorden die de eerste pagina van Google’s zoekresultaten bereikten. Dankzij onze SEO-campagne bereikt Me-scan nu meer potentiële klanten dan ooit tevoren!

Conclusie

Als u op zoek bent naar manieren om uw online zichtbaarheid te verbeteren, is SEO een geweldige optie! Door trefwoordonderzoek uit te voeren, uw website te optimaliseren voor zoekmachines en backlinks op te bouwen, kunt u het organische verkeer naar uw site drastisch verhogen en uw rankings in de zoekmachine verbeteren.

En als u hulp nodig heeft bij een van deze stappen, zijn wij er om u te helpen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Klaar om te groeien?

Boost uw websiteverkeer vandaag!

Online kennismaken
met Comparrot?