Elektrische steps voor alle leeftijden

Nr1elektrischestep

In slechts één jaar tijd is elektrische step webshop Nr1elektrischestep.nl uitgegroeid van een kleine speler in een nichemarkt tot de marktleider van Nederland. Deze opmerkelijke prestatie werd mogelijk gemaakt door een goed uitgevoerde SEO campagne uitgevoerd door Comparrot. Dankzij flinke inspanningen zag Nr1elektrischestep.nl een omzetgroei van 223%.

Projectspecificaties

“ Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen. ”

nr1elektrischestep-logo

Nr1elektrischestep

CEO, H. Verbeek

doodle-1

Stap 1

Wat hebben we gedaan?

Om Nr1elektrischestep.nl te helpen hun doel te bereiken om de #1 elektrische step winkel in Nederland te worden is er gekozen voor een uitgebreide SEO-campagne. Deze campagne bevat onder andere on-page optimalisatie, link building, zoekwoorden onderzoek, en nog veel meer.

Dankzij alle inspanningen, hebben we gerealiseerd om Nr1elektrischestep.nl op nummer 1 te krijgen in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden zoals “elektrische steps” en “scooterwinkel”.

Als gevolg van deze toename in zichtbaarheid, zag Nr1elektrischestep.nl hun verkeer en verkoop stijgen. Sterker nog, de verkoop groeide met 223%! Daarbij zijn we trots om te kunnen vermelden dat Nr1elektrischestep.nl tegenwoordig marktleider is in Nederland.

Stap 2

Hard werken wordt beloond

Dankzij alle inspanningen, hebben we gerealiseerd om Nr1elektrischestep.nl op nummer 1 te krijgen in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden zoals “elektrische steps” en “scooterwinkel”. Als gevolg van deze toename in zichtbaarheid, zag Nr1elektrischestep.nl hun verkeer en verkoop stijgen. 

Sterker nog, de verkoop groeide met 223%! Daarbij zijn we trots om te kunnen vermelden dat Nr1elektrischestep.nl tegenwoordig marktleider is in Nederland.

doodle-1

Stap 3

Wat u kunt leren van het succes van Nr1elektrischestep.nl:

Het succes van Nr1elektrischestep.nl is een bewijs van de kracht van SEO. Als uw website moeite heeft om hoog te scoren in de zoekresultaten, is het tijd om te investeren in een SEO-campagne die u kan helpen de zichtbaarheid en bekendheid te krijgen die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien. 

Als u op zoek bent naar een SEO agency die resultaten kan leveren, kijk dan niet verder dan Comparrot! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over wat we voor u kunnen doen.

Klaar om te groeien?

Boost uw websiteverkeer vandaag!

Online kennismaken
met Comparrot?