#1 IN WATERSPORT

Watersports4fun

Hier bij Comparrot, zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van SEO taken voor bedrijven en hen de zichtbaarheid te geven die ze nodig hebben om resultaten te behalen. In deze case study, zullen we bespreken hoe we een webshop genaamd Watersports4fun.com van begraven op de tweede pagina van Google naar de top resultaten voor relevante zoekwoorden hebben gebracht. Lees verder om te zien hoe we dat deden!

Projectspecificaties

“ Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema. ”

w4f-logo

Watersports4fun

CEO, H. Verbeek

doodle-1

Stap 1

Onderzoek & werkzaamheden

De eerste stap in elke goede SEO-campagne is het zoekwoordenonderzoek en de strategie. Om de juiste zoekwoorden te vinden, hebben we verschillende tools gebruikt, waaronder Google AdWords Keyword Planner, Google Trends en Ahrefs. Na het identificeren van een lijst met relevante zoekwoorden, zijn we aan de slag gegaan om ze te verwerken op de website van de Watersports4fun.

Naast het juiste gebruik van zoekwoorden zijn ook backlinks cruciaal voor een goede SEO-campagne. We werkten samen met Watersports4fun om interessante en informatieve blogberichten te maken waarnaar autoriteiten in de markt en populaire watersportwebsites zouden willen linken. Dit hielp Watersports4fun niet alleen om zich beter te profileren, maar gaf hen ook exposure naar een nieuw publiek dat hun webshop anders misschien niet had gevonden.

Stap 2

Onderzoek & werkzaamheden

Ten slotte zorgden we er ook voor dat alle pagina’s van Watersports4fun volledig geoptimaliseerd waren, met duidelijke titels, beschrijvingen en afbeeldingen die hielpen de doorklikratio’s vanuit de zoekresultaten te verbeteren. Al deze inspanningen wierpen hun vruchten af; binnen slechts zes maanden stond Watersports4func op de eerste pagina voor de meeste van hun grootste zoekwoorden!

doodle-1

Stap 3

Resultaten

  • De rankings op Google van Watersports4fun.com verbeterde met 320%. Dit betekent dat ze nu hoger in de zoekresultaten verschijnen, wat zal leiden tot meer klikken en verkeer.
  • De gemiddelde tijd die op de site werd doorgebracht steeg met 36%. Dit is een indicatie dat mensen vinden wat ze zoeken en betrokken zijn bij de inhoud van de nieuw toegevoegde content.
  • Het aantal bekeken pagina’s per bezoek steeg met 20%. Dit betekent dat mensen de site verkennen en meer dan één pagina bekijken. Hierbij is ook de navigatie van de website aangepakt.

De moraal van dit verhaal is eenvoudig: met de hulp van een goed SEO-bedrijf kunnen bedrijven nieuwe hoogten bereiken! Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe we kunnen helpen de zichtbaarheid van uw bedrijf online te verbeteren, aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen!

Klaar om te groeien?

Boost uw websiteverkeer vandaag!

Online kennismaken
met Comparrot?