UW SPECIALIST IN VOGELWERING

Zonnepanelen
vogelvrij

Bij Comparrot zijn we gespecialiseerd in het stimuleren van groei voor onze klanten door middel van data-gedreven digitale marketing. In deze case study kijken we naar de resultaten van een SEO-campagne die we hebben uitgevoerd voor Zonnepanelenvogelvrij.nl.

Dankzij samengebundelde inspanningen zagen ze een omzetgroei van 210% en kwamen de offerte aanvragen binnen vloeien. Laten we eens nader bekijken hoe we het deden.

Projectspecificaties

“ Het team van Comparrot is uiterst vriendelijk en deskundig. Ze zijn een geweldige bron om nieuwe digitale marketing ideeën te bespreken en te implementeren. ”

logo-2048×2048

Zonnepanelenvogelvrij

doodle-1

Stap 1

De uitdaging

Bij de start met Zonnepanelenvogelvrij.nl, hadden ze moeite om zich te onderscheiden in een concurrerende markt. Zonne-energie is een snel groeiende industrie, maar ook een die erg druk is. Om te slagen moesten ze een manier vinden om zich te onderscheiden van de concurrentie en meer leads aan te trekken. Dat is waar wij in beeld kwamen.

Stap 2

Onze oplossing

We wisten dat Zonnepanelenvogelvrij.nl een hoge positie in de zoekresultaten voor relevante zoekwoorden nodig had om succesvol te zijn. We wisten ook dat hun website niet geoptimaliseerd was voor zoekmachines, dus dat was onze eerste prioriteit. We voerden een audit uit van hun site en deden aanbevelingen voor verbeteringen aan hun on-page SEO.

Zodra die veranderingen waren aangebracht door ons team, begonnen we te werken aan hun off-page SEO en technische SEO. Daarbij is er ook een grote bundel aan informatieve artikelen geschreven om meer autoriteit en traffic naar de website te genereren.

doodle-1

Stap 3

Resultaten

Dankzij onze inspanningen zag Zonnepanelenvogelvrij.nl verbluffende resultaten. Ze ondervonden een omzetgroei van 210% en ontvingen een hoog volume aan offerteaanvragen. Ze zijn nu goed op weg om een leider in de zonne-energie-industrie te worden.

Conclusie:

SEO is een ongelooflijk krachtig hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn om hun verkoop te laten groeien en nieuwe leads aan te trekken.

Als u worstelt om op te vallen in een concurrerende markt, is investeren in SEO een slimme zet. Wilt u soortgelijke resultaten zien voor uw bedrijf? Neem vandaag nog contact op met Comparrot en laten we beginnen!

Klaar om te groeien?

Boost uw websiteverkeer vandaag!

Online kennismaken
met Comparrot?