Breng uw website, branche & concurrentie in kaart

Online onderzoek

Toen het internet in de jaren negentig steeds meer gemeengoed werd in huishoudens over de hele wereld, begonnen bedrijven zich het potentieel ervan te realiseren als een bron van marketinggegevens. 

Al snel gebruikten bedrijven van elke omvang het internet om informatie over hun consumenten en concurrenten te verzamelen. Vandaag de dag is online onderzoek voor bedrijven belangrijker dan ooit.

Beslissingen nemen op basis van onderzoek

In het hedendaagse zakenlandschap zijn gegevens alles. Beslissingen worden niet langer genomen op basis van buikgevoel of gokjes, maar op basis van harde cijfers en bewijzen

Daarom is online onderzoek voor bedrijven zo belangrijk; het biedt bedrijfsleiders de gegevens die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen over hun marketingstrategieën.

Waarom kiezen voor online onderzoek door Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van online onderzoek voor elkaar om uw bedrijf online te laten groeien!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

Kom tot nieuwe inzichten

Waarom is online onderzoek belangrijk?

Een ander voordeel van online onderzoek voor bedrijven is dat het bedrijven in staat stelt in te spelen op trends wanneer deze zich voordoen

Als er bijvoorbeeld een nieuwe trend opduikt op sociale media, kunnen bedrijven hun marketingcampagnes snel aanpassen om ervan te profiteren. Deze flexibiliteit zou niet mogelijk zijn zonder online onderzoek.

Online onderzoek biedt bedrijven ook betere inzichten in de behoeften en wensen van hun klanten. Door online gegevens over klantgedrag te verzamelen, kunnen bedrijven leren met wat voor soort inhoud hun klanten omgaan, in wat voor soort producten ze geïnteresseerd zijn en meer. Deze informatie is essentieel voor het ontwikkelen van gerichte SEO-campagnes die aanslaan bij klanten.

Laat het aan ons over

Hoe kan Comparrot u helpen met onderzoek?

Zoals u kunt lezen, is online onderzoek voor bedrijven een essentieel onderdeel van zakendoen in de 21e eeuw. 

Als u geen gebruik maakt van alles wat het internet te bieden heeft op het gebied van gegevensverzameling en analyse, bent u in het nadeel ten opzichte van uw concurrenten. 

Gelukkig biedt Comparrot een breed scala aan online onderzoeksdiensten voor bedrijven van elke omvang. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen een voorsprong te nemen in het huidige competitieve zakelijke landschap!

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?