Voor zoekmachine en mens

SEO content

Goed geschreven SEO teksten is wat scoort in zoekmachines, dus zonder goede content is een effectieve SEO-campagne bijna onmogelijk.

Het creëren van SEO content is gebaseerd op uw zoekwoordenonderzoek en omvat de termen die u het belangrijkst acht voor uw bedrijf en branche. Of u uw bedrijf nu online of offline runt, u kunt content gebruiken om uw doelgroep te bereiken en te converteren.

Goede SEO content doet wonderen!

Er zijn vele soorten teksten, van blogberichten tot online gidsen, en ze zijn allemaal gunstig voor uw website. Zo kan een SEO-strategie voor bouwbedrijven bijvoorbeeld blogberichten gebruiken om zakelijke kopers in de vroege stadia van de sales funnel te bereiken en online gidsen voor kopers in de latere stadia. 

Met verschillende soorten teksten kunnen bedrijven zich richten op elke fase van het verkoopproces.

Waarom kiezen voor SEO content bij Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van SEO content voor elkaar om uw website te laten opstijgen!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

Voer voor de zoekmachines

Wat voor soort SEO content is er?

Teksten voor product pagina’s

Product beschrijvingen en afbeeldingen van de producten komt u op deze pagina’s vaak tegen. 

Deze pagina’s informeren gebruikers op uw website over de specifieke items die u verkoopt en bevatten informatie zoals afmetingen, beschikbaarheid van kleuren, beschikbaarheid van maten, ingrediënten of materialen, enz. 

Deze pagina’s zijn belangrijk omdat ze de verkoop echt kunnen maken of breken, afhankelijk van de informatie die wordt verstrekt.

Grote informatieve teksten

Grote informatieve teksten zijn teksten die meer dan 2000 woorden lang is, en het biedt veel nuttige informatie aan de lezers over onderwerpen die verband houden met uw branche. 

Als u bijvoorbeeld een bouwbedrijf hebt, zou u een informatief artikel kunnen schrijven over een specifiek soort materiaal dat u gebruikt. 

Het doel van grote informatieve teksten is een uitgebreide blik op een gedetailleerd onderwerp geven aan potentiële klanten, ook verhoogd het de autoriteit in uw branche.

Laat het aan ons over

Ons team laat uw teksten stralen

Blog teksten

Google houdt van verse en nieuwe informatie, dus blogs zijn een goede optie omdat deze vaak bijgewerkt en aangevuld worden met nieuwe info. Blogs zijn meestal korte stukjes tekst, ongeveer 1000 woorden of minder, die persoonlijk inzicht geven in een branche gerelateerd onderwerp. 

Mensen volgen graag blogs omdat ze nuttige tips en persoonlijke informatie voor uw doelgroep bevatten. Blog teksten trekken veel potentiële nieuwe klanten.

Teksten voor diensten pagina’s

Diensten pagina’s zijn pagina’s op uw website die de diensten die u aanbiedt gedetailleerd beschrijven. Deze zijn nuttig omdat potentiële klanten graag lezen wat ze krijgen voordat ze een samenwerking willen aangaan. 

Uw dienstenpagina’s zijn een uitstekende plek om bezoekers te informeren over wat er allemaal bij uw dienstenaanbod hoort, de prijzen van die diensten en meer.

Wat kunnen we voor uw bedrijf betekenen?

Met overtuigende en SEO geoptimaliseerde teksten, plus specifieke zoekwoorden selectie en een toegewijd SEO team, kan Comparrot uw bedrijf een concurrerende SEO strategie bieden wat een consistente bron van inkomsten voor uw bedrijf oplevert.

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?