Fundament onder uw vindbaarheid

SEO strategie

Wanneer we een SEO-campagne starten, begint ons toegewijde SEO-team met een diepe duik in uw bedrijf, uw website, uw concurrenten en uw branche. 

We zetten onze skills en kennis in en gebruiken gegevens om een gedegen SEO strategie voor uw website samen te stellen.

SEO audit dient als basis van uw SEO strategie

Het auditen van uw site stelt ons team in staat om gebieden van verbetering te ontdekken, evenals kansen voor uw SEO strategie. Daarom beginnen onze SEO specialisten met een technische SEO audit voordat ze uw plan opstellen.

Voor de beste resultaten en inzicht in uw website gebruikt ons SEO team een verscheidenheid aan SEO tools. Met deze middelen kunnen we een meervoudige aanpak van uw website SEO-audit hanteren en uw organisatie voorzien van een concurrerende SEO-strategie.

Waarom kiezen voor een SEO strategie door Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van SEO-strategieën voor elkaar om uw website te laten opstijgen!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

Een goede strategie is het halve werk

Op zoek naar een passende SEO-strategie?

Met een op maat gemaakte SEO-strategie en onze ervaren SEO-specialisten kan uw bedrijf SEO optimaal benutten. 

Of u nu op zoek bent naar winkelend publiek in de buurt via lokale resultaten of zakelijke kopers in het hele land, u kunt het realiseren met een website en strategie die is geoptimaliseerd voor zoekmachines en consumenten.

Als SEO-agency met meer dan 12 jaar aan ervaring is Comparrot een vertrouwde partner. Of u nu nieuw of ervaren bent met SEO, ons toegewijde team kan uw bedrijf helpen een topstrategie te lanceren en te beheren.

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?