Het onzichtbare geraamte

Technische SEO

Bent u op zoek naar een manier om de ranking van uw website in zoekmachines te verbeteren? Zo ja, dan moet u overwegen om te investeren in de technische SEO van uw website. 

Technische SEO is een vorm van optimalisatie die zich richt op het verbeteren van de onderliggende code en structuur van uw website. Door dit te doen, kunt u het gemakkelijker maken voor zoekmachines om uw website te crawlen en te indexeren, wat kan leiden tot betere rankings.

Technische SEO zorgt voor een goede basis

Bij Comparrot bieden we een reeks van technische SEO diensten aan die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw plaatsingen in de zoekmachines. We kunnen de code, structuur en navigatie van uw website optimaliseren om deze zoekmachine vriendelijker te maken. 

We kunnen u ook helpen bij het identificeren en oplossen van problemen die kunnen voorkomen dat uw website zo hoog scoort als zou moeten. Of u nu net begint met SEO of uw website naar een hoger niveau wilt tillen, wij kunnen u helpen.

 

Waarom kiezen voor technische SEO bij Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van technische SEO voor elkaar om uw website te laten opstijgen!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

De basis voor uw website

Waarom is technische SEO belangrijk?

Technische SEO is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw website gemakkelijk door zoekmachines te crawlen en te indexeren is. Als uw website niet goed is geoptimaliseerd, dan kan het moeilijk zijn voor zoekmachines om al uw pagina’s te vinden en te indexeren

Dit kan leiden tot slechte rankings of er zelfs voor zorgen dat pagina’s verdwijnen uit de zoekresultaten. Door te investeren in de technische SEO van uw website, kunt u ervoor zorgen dat al uw pagina’s goed worden geïndexeerd en dat uw website in aanmerking komt om goed te scoren in de zoekresultaten.

Naast het verbeteren van de indexatie van de website, kan technische SEO ook helpen bij het verbeteren van de laadsnelheid van uw website. Snel ladende websites zijn favoriet bij zowel gebruikers als zoekmachines, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt. 

Als u uw website de beste kans op succes wilt geven, dan moet u ervoor zorgen dat deze snel en efficiënt is. Technische SEO kan u helpen dit te bereiken.

 

Laat het aan ons over

Hoe kan Comparrot u helpen met technische SEO?

Als u op zoek bent naar een manier om de ranking van uw website in zoekmachines te verbeteren, dan is het verstandig om te investeren in technische SEO

Bij Comparrot bieden we een scala aan technische SEO diensten die u kunnen helpen de ranking van uw site te verbeteren

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen het meeste uit uw website te halen

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?