Ga voor de wauw factor!

Webshop ontwikkeling

Een webshop is meer dan alleen een plek om uw producten of diensten online te verkopen. Het is een website die met zorg ontworpen en ontwikkeld moet worden om hoog te scoren in zoekmachines en bezoekers te converteren in betalende klanten.

Dat is waar ons development team bij Comparrot om de hoek komt kijken. Wij zijn gespecialiseerd in webshop ontwikkeling en kunnen u helpen een mooie, functionele webshop te creëren die u zal helpen uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Een webshop die converteert!

Webshop ontwikkeling is het proces van het ontwerpen en bouwen van een online winkel. Dit proces omvat taken zoals het selecteren van het juiste eCommerce platform, het configureren van betaalmethoden, het kiezen van een verzendoplossing en het toevoegen van product pagina’s en beschrijvingen. 

Om een webwinkel succesvol te laten zijn, moet deze geoptimaliseerd zijn voor zowel zoekmachines als gebruikers.

Waarom kiezen voor webshop ontwikkeling door Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van webshop ontwikkeling voor elkaar om uw website te laten opstijgen!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

Uw online visitekaartje

Waarom is een goede webshop belangrijk?

Goede webshop ontwikkeling is belangrijk om twee redenen: hoog scoren in de zoekresultaten en bezoekers omzetten in betalende klanten. Om hoog te scoren in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s), moet uw webshop goed ontworpen zijn en gebouwd volgens best practices

Daarnaast moet uw webshop gemakkelijk te gebruiken en te navigeren zijn; als dat niet het geval is, zullen potentiële klanten waarschijnlijk vertrekken zonder een aankoop te doen. 

Bij Comparrot begrijpen we het belang van goede webshop ontwikkeling. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om onze klanten te voorzien van een goed werkende webshop, waaronder eCommerce platform selectie, thema aanpassing, plugin configuratie, en meer. Ook webshop management klinkt ons niet gek in de oren.

Laat het aan ons over

Hoe kunnen wij u helpen met uw nieuwe webshop?

Investeren in een goede webshop is een van de beste beslissingen die u kunt nemen voor uw bedrijf. Het wordt ook wel de basis van online succes genoemd

Een goed ontworpen webshop zal u helpen om hoger in de zoekresultaten te komen en meer bezoekers om te zetten in betalende klanten. 

Bij Comparrot zijn we gespecialiseerd in webshop ontwikkeling en kunnen we u helpen een succesvolle online winkel te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?