Groei mee met de innovatie

Website ontwikkeling

Een website is vaak de eerste indruk die een potentiële klant heeft van uw bedrijf. Het is belangrijk dat uw website professioneel, gemakkelijk te navigeren en informatief is

Bij Comparrot zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites op maat die de unieke behoeften en persoonlijkheid van uw bedrijf weerspiegelen. 

Lees verder voor meer informatie over onze website ontwikkeling diensten en hoe we u kunnen helpen om hoger te scoren in zoekmachines en bezoekers te converteren in nieuwe klanten of sales.

Een website die straalt!

Ons team van ervaren web ontwikkelaars werkt met u samen om een website op maat te maken die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Samen met u kiezen we het juiste platform en de juiste hosting voor uw site, ontwerpen we een website die uw merk weerspiegelt en vullen we de site met informatie waar Google van smult.

Bovendien zorgen we ervoor dat uw site is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten u gemakkelijk online kunnen vinden.

Waarom kiezen voor website ontwikkeling door Comparrot?

+12 jaar ervaring

Met 12+ jaar ervaring krijgen wij alles op het gebied van website ontwikkeling voor elkaar om uw website te laten opstijgen!

Aantoonbare resultaten

Door de jaren heen hebben we bij Comparrot een aardig track record opgebouwd met goede resultaten voor onze klanten.

Alle SEO skills in-house

Ons team heeft ervaring & kennis van alle verschillende SEO-disciplines om uw website te laten stijgen in de zoekresultaten.

Een goed begin is het halve werk

Waarom hebt u dit nodig?

Een goed ontwikkelde website is essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in de huidige digitale wereld

Een goede website helpt u hoger te scoren in de resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s), waardoor u meer kans maakt om gezien te worden door potentiële klanten. 

Bovendien zal een goed ontworpen website helpen om bezoekers om te zetten in nieuwe klanten door hen de informatie te geven die ze nodig hebben om een aankoopbeslissing te nemen.

Laat het aan ons over

Wat kan Comparrot voor u betekenen?

Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte website die de unieke behoeften van uw bedrijf weerspiegelt, kijk dan niet verder dan Comparrot. 

Ons team van ervaren web ontwikkelaars zal met u samenwerken om een site te creëren die er goed uitziet, goed functioneert en hoog scoort in de zoekmachine resultaten pagina’s

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om te beginnen met de ontwikkeling van uw nieuwe website!

Voorgaande cases

Klanten waar we trots op zijn

watersports4fun-logo (8)

Watersports4fun.com

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

nr1estep-logo

Nr1elektrischestep.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

123smeden-logo

123smeden.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

vloerenbaas-logo

Vloerenbaas.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

zonnepanelenvogelvrij-logo

Zonnepanelenvogelvrij.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

me-scan-logo

Me-scan.nl

Marketing, SEO, Website ontwikkeling

Comparrot reviews

Hoe we worden beoordeeld door onze klanten

Comparrot is onze vertrouwde partner, die ons leidt in SEO en PPC uitmuntendheid met resultaten die te zien zijn in onze statistieken, zoekresultaten plaatsingen, en on-site conversies. Ik heb in mijn carrière met veel bureaus gewerkt, Comparrot is de beste en geeft me het vertrouwen dat we doorgroeien naar waar wij naar toe willen.

Vloerenbaas

Mensen maken het verschil. Comparrot begrijpt mijn bedrijf en werkt met ons samen om te komen waar we heen moeten. Can do attitude!

Me.-scan

Ons bedrijf werkt met Comparrot aan het bereiken van meer relevantie en betere vindbaarheid binnen ons vakgebied van EV's. Concurreren om marktaandeel in deze branche is heftig. Ik kan eerlijk zeggen dat ze mijn verwachtingen op het gebied van organisatorische vaardigheden, SEO-kennis, professionaliteit en vooral resultaten volledig heeft overtroffen.

Nr1elektrischestep

We hebben een aantal SEO aanbieders geprobeerd. Comparrot is veruit de beste die we hebben ervaren. Het team zorgt dat we de mensen te bereiken die op zoek zijn naar ons. Niet alleen is onze boodschap duidelijk, maar ons publiek kan ons ook vinden.

123smeden

Comparrot kwam bij ons en maakte een geweldig plan, werkte hard aan een tijdlijn voor ons en heeft een uitstekende communicatie met ons team. Ze hebben daarbij geweldig werk geleverd door een nieuwe website voor ons te maken binnen een strak schema.

Watersports4fun

Geïnteresseerd in
onze diensten?